Hidratáló és gyulladáscsökkentő krémek

Sampon pikkelysömörhöz. Mit tehetünk a fejbőrön jelentkező pikkelysömör ellen?

Tartalom

  vörös foltok az alkaron viszketnek

  Regisztráció A pikkelysömörös bőrelváltozás látványa nemcsak társadalmi szinten ütközik az elfogadás hiányába, de az önbecsülést is jelentősen aláássa.

  Önmagunk kirekesztése és elszigetelése helyett szembe kell nézni a problémával, és élni a tünetenyhítés lehetőségeivel!

  A MEDIFLEUR pikkelysömörös bőr mindennapi ápolására kifejlesztett termékei korszerű és hatékony növényi kivonatokkal, olajokkal és vitaminokkal járulnak hozzá a problémás bőrfelület intenzív ápolásához, tisztításához, a kellemes bőrérzet eléréséhez.

  piros pikkelyes foltok a kezeken és a lábakon fotó

  Egyedi összetevői: hidratálják a száraz, vízhiányos bőrt, segítik pótolni a bőr hiányzó zsíradékait, valamint nyugtatják és táplálják a gyulladt, érzékeny és sérülékeny pszoriázisos bőrt. Az intenzív krémtusfürdőben lévő növényi kivonatok és olajok elősegítik: a pikkelysömörre jellemző plakkosodás felpuhítását, a bőr hidratálását, csökkentik a viszketést, a bőrpírt és a gyulladást. Kímélő összetétele révén sampon pikkelysömörhöz táplálja és gyengéden tisztítja a pszoriázisos bőrt.

  krém pikkelysömörre a fejen vélemények

  Kellemes bőrérzetet biztosít használója számára. Gyengéden tisztítja és táplálja a fejbőrt, ezáltal kellemes bőrérzetet biztosít. A magas növényi hatóanyag tartalmú gél intenzíven táplálja és ápolja a fejbőrt, ezáltal kellemes bőrérzetet biztosít.

  veleszületett vörös foltok az arcon